Image by Foto T

Voor lijf

Overal is de verleiding te vinden. De hele dag door maken we keuzes over wat we eten en drinken. Door ons drukke bestaan is snelheid en gemak voorop komen te staan. Vaak vinden we dat we wel iets lekkers verdienen omdat we zo hard gewerkt hebben, omdat we moe zijn, omdat we de hele dag achter de kinderen aangerend hebben, omdat we ons rot voelen, omdat....en als die zak of dat pak eenmaal open is, tja dan kan ie net zo goed leeg, toch?


Door onze westerse levensstijl zijn we steeds verder af komen te staan van natuurlijke voeding. Kinderen denken dat melk in de fabriek gemaakt wordt en hebben soms geen idee meer van de oorsprong van ons voedsel. We weten niet meer wat ons voedt in plaats van vult, met als gevolg onvoldoende energie en andere bijkomende ongemakken. De huidige situatie drukt ons met de neus op de feiten. Leefstijl en gezondheid zijn daadwerkelijk van levensbelang!


Wil jij graag advies over een gezonde leefstijl, met stappen die bij jou passen? Zoek jij een stok achter de deur? Een motivator? Een inspirator? Of je nu (jonge) ouder, hardwerkende professional of ambitieuze sporter bent, ik help je graag! Hierbij focussen we ons niet op dingen die je niet mag eten, calorieën tellen of strenge diëten, wel kijk ik naar wat past bij jou als mens en wat goed is voor jouw lijf. Gedrag en bestaande patronen spelen hierin ook een hele belangrijke rol, waarom doe je wat je doet? Waarom kies jij wat je kiest?


Jij moet het uiteindelijk doen, maar ik loop graag met je mee! Neem contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie.


Naast persoonlijk advies en coaching heb ik een online programma waarin jij aan de slag kan met je mindset en het kritische blokkerende stemmetje in je hoofd. Download ook mijn gratis e-book "je innerlijke criticus de baas". Die vind je onderaan deze pagina.

 

Diensten

Voor lijf

White Objects

Gratis sessie

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van voeding en leefstijl? Dat vertel ik je met alle liefde!

Plan een gratis inzichtsessie (30 min). 


Klik op de knop contact hieronder voor het maken van een telefonische afspraak.

Image by Andrew Neel

Online programma 

Stel je voor…

Dat we onze kinderen elke dag vertellen dat het ze toch niet zal lukken, dat ze het niet waard zijn, dat anderen het raar vinden wat ze doen. Met wat voor zelfbeeld zullen ze dan opgroeien? Zullen ze zelfverzekerd en vol trots in het leven staan? Of zullen ze angstig zijn en bang om te falen?

En toch is dit wat wij onszelf elke dag vertellen. Keer op keer herhalen. Je kunt wel raden wat dat met ons zelfbeeld doet. Het zorgt ervoor dat je bevriest, in plaats van ontdooit. Dat je blijft staan in plaats van gaat rennen na het startschot. 95% van onze gedachten zijn herhalingen van gisteren, vorige week en vroeger. En van al die gedachten is 60-75% negatief. Doordat al die gedachten continue op repeat staan, zijn we ons hier niet eens bewust van . Maar stel nou dat jij de controle krijgt over die kritische stem en kunt ombuigen naar positieve gedachten? Wat zou dat met jou doen?

Als jij hier klaar voor bent, schrijf je dan nu in voor mijn online cursus je innerlijke criticus de baas. Het is een 6 weeks programma, met elke week een inspirerende video en een werkboek met opdrachten. De tijds investering is ongeveer 10 – 15 minuten per dag. Nu tijdelijk met 40% korting voor €37,-

Food Workshop

Workshops en trainingen

Een inspirerende workshop of training voor je medewerkers waar ze meer leren over je lijf in balans, mindset en bewuste keuzes?

Wil je als basisschool een les vol informatie over gezonde voeding en bewuste keuzes voor klassen, ouders of docenten? Samen kunnen we de inhoud afstemmen op jouw wensen. 

Klik op de knop contact hieronder om kennis te maken!

amelie-niklas-ohlrogge-Mof1w0Jn3HA-unsplash_edited.jpg

Lijf in balans

Alles lijkt op papier te kloppen. Een fijne relatie, mooi gezin, groot huis, carrière, familie/vrienden om je heen, maar toch voel jij je uit balans. Het klopt niet voor je gevoel. Onrust, stress en soms ook angst/verdriet. 

Laten wij samen op zoek gaan naar hoe jij gelukkiger en vrije kunt leven. Ik help je om weer in verbinding te komen met jezelf. De blokkerende patronen te doorbreken en niet meer vast blijven zitten in je hoofd.

Of jouw doel nu is om gezonder te leven, af te vallen, minder stress, een andere baan/ondernemer worden, meer doen in plaats van denken of gewoon meer zelfvertrouwen alles begint bij de basis en dat is je mindset. Ik maak jou bewust van wat er onbewust bij jou gebeurd. 


Bij het lijf in balans pakket kun je kiezen voor een traject van 3 maanden of 6 maanden. Wat krijg je: Jij bepaalt jouw doel, samen maken we jouw doel helder en haalbaar. De "perfect fit" voor jou! Tweewekelijks een (online) afspraak waarin we jouw doelen en voortgang bespreken. Tussendoor ben ik ook beschikbaar voor vragen. Tips over voeding, beweging en leefstijl op maat. Wat krijg je niet: lijstjes met wat je wel en niet mag en strakke schema's. Ik geloof er namelijk niet in dat je iets moet naleven wat een ander bedacht heeft, maar dat het vanuit jezelf moet komen. Met stappen die bij jou passen.


Waarom een minimale duur van 3 maanden vraag je je misschien af? Dat is de tijd die nodig is om nieuwe gewoontes eigen te maken. Kun je net iets langer support gebruiken of vind je het gewoon prettig: verlengen is altijd mogelijk! 


Klik op de knop contact hieronder om een afspraak te plannen!

 

E-book

Ken jij die kritische stem in je hoofd? Dat stemmetje dat het liefst geen verandering wil, maar lekker alles wil houden zoals het is? Die stem vertegenwoordigt je brein en zorgt ervoor dat jij de verbinding met je gevoel kwijt raakt. Je innerlijke criticus de baas worden? 
Download mijn gratis e-book vol met tips

 

Inschrijfformulier

Blijf op de hoogte

Bedankt voor de inzending!