top of page
Charissa_AlyssavHeystFotografie_2_edited.jpg
Voor lijf: Over ons

Voor lijf

Lifecoaching om jou weer in je kracht te zetten.

Er zijn momenten in het leven dat we zelf door de bomen het bos niet meer zien. Een rijkende hand van een lifecoach die een stukje mee loopt op jouw pad is dan een waardevolle aanvulling.


We raken vaak uit balans als we naar anderen kijken. Door niet op ons zelf te focussen en door niet echt in het hier en nu aanwezig te zijn. Altijd bezig met wat nog moet komen of wat geweest is.

Hoe zou het voor jou zijn als je meer innerlijke rust mag ervaren? Jij de lat niet meer onnodig sky high legt? Jij je veel minder druk maakt om anderen en meer op jezelf kunt focussen?

Voor lijf: Kop
Charissa_Alyssa van Heyst Fotografie_51.jpg

Wie ben IK eigenlijk?

Herken jij jezelf in onderstaande punten:​

  • Vaak last van een schuldgevoel

  • Een heel groot verantwoordelijkheidsgevoel

  • Gedachten die maar rondjes blijven rennen in je hoofd

  • Altijd vinden dat je niet goed genoeg bent

  • Twijfelen over grote en kleine beslissingen

  • Angst om dingen anders te doen

  • Een gevoel van onrust dat je regelmatig overvalt

  • Steeds van alles "moeten"

  • Veel bezig zijn met wat anderen van je vinden

  • Het gevoel de controle kwijt te zijn

⇒Dan is je innerlijke criticus heel veel aan het woord. Het strenge stemmetje in je hoofd die ervoor zorgt dat je niet zo goed hoort wat je hart te vertellen heeft. 

Daardoor voel je je uit balans. Je hebt  niet het gevoel dat je volledig in je eigen  kracht en energie staat. Als lifecoach help ik je graag om de verbinding met je hart weer helemaal terug te krijgen en jezelf weer aan te zetten.

Voor lijf: Kop

Persoonlijke coaching

Ik geloof dat vier delen ongelofelijk belangrijk zijn in ons bestaan:


Denken - Doen - Voelen - Zijn

Alle vier zijn ze even belangrijk, maar hoe ouder we worden hoe minder we met die laatste twee bezig zijn. Door de cirkel weer rond te maken en alle vier de stappen weer te kunnen ervaren en doorlopen komt er voelbaar meer balans in je leven.

Wil jij graag:

♥ Grip op je gedachten

♥ Meer rust in je hoofd

♥ Meer zelfvertrouwen

♥ Minder streng zijn voor jezelf

♥ Meer leren vertrouwen op je intuïtie

♥ Eindelijk die stap zetten waar je al zo lang van droomt?

Nieuwsgierig? Plan direct een afspraak!

Charissa_Alyssa van Heyst Fotografie_21_edited.jpg
Voor lijf: Kop
Life coach Delft 4
Voor lijf: Afbeelding

Alles lijkt op papier te kloppen. Een fijne relatie, mooi gezin, een eigen huis, carrière, familie/vrienden om je heen, en toch voel jij je uit balans. Het klopt niet voor je gevoel. Onrust, stress en soms ook angst/verdriet. 

In alles wat we doen nemen we onszelf mee. En daarmee ook onze diepgewortelde patronen, trauma's en blokkades. Dit alles maakt jou tot wie jij nu bent en ervaart ,wat jij nu ervaart.

Wil jij weer meer rust en geluk in je leven? Ontdekken waarom je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt? Jezelf beter leren kennen?

Tijdens de coaching wordt je je bewust van het onbewuste in jou. Op een diepere laag kijken we wat er speelt en waarom je op een bepaald punt vast loopt. Om hier meer inzicht in te krijgen maak ik onder andere gebruik van spiegelend en systemisch coachen (familie opstellingen). 


Nieuwsgierig? Maak hieronder direct een afspraak. De kosten van een sessie zijn EUR 90,-.

Voor lijf: Tekst

E-book

Laat jij je tegenhouden door die kritische stem in je hoofd? Dat stemmetje dat het liefst geen verandering wil, maar lekker alles wil houden zoals het is? Die stem vertegenwoordigt je brein en zorgt ervoor dat jij de verbinding met je gevoel kwijt raakt. Hierdoor luister je niet naar je intuïtie, maar op basis van angst of onzekerheid bijvoorbeeld. Wil jij grip op je gedachten en je innerlijke criticus de baas worden? 

Download mijn gratis e-book vol met tips

Voor lijf: Bestanden

Inschrijfformulier

Blijf op de hoogte

Bedankt voor de inzending!

Voor lijf: Subscribe
bottom of page