Voor lijf

Overal is de verleiding te vinden. De hele dag door maken we keuzes over wat we eten en drinken. Door ons drukke bestaan is snelheid en gemak voorop komen te staan. Vaak vinden we dat we wel iets lekkers verdienen omdat we zo hard gewerkt hebben, omdat we moe zijn, omdat we de hele dag achter de kinderen aangerend hebben, omdat we ons rot voelen, omdat....en als die zak of dat pak eenmaal open is, tja dan kan ie net zo goed leeg, toch?


Door onze westerse levensstijl zijn we steeds verder af komen te staan van natuurlijke voeding. Kinderen denken dat melk in de fabriek gemaakt wordt en hebben soms geen idee meer van de oorsprong van ons voedsel. We weten niet meer wat ons voedt in plaats van vult, met als gevolg onvoldoende energie en andere bijkomende ongemakken. De huidige situatie drukt ons met de neus op de feiten. Leefstijl en gezondheid zijn daadwerkelijk van levensbelang!


Wil jij graag advies over een gezonde leefstijl, met stappen die bij jou passen? Zoek jij een stok achter de deur? Een motivator? Een inspirator? Of je nu (jonge) ouder, hardwerkende professional of ambitieuze sporter bent, ik help je graag! Hierbij focussen we ons niet op dingen die je niet mag eten, calorieën tellen of strenge diëten, wel kijk ik naar wat past bij jou als mens en wat goed is voor jouw lijf. Gedrag en bestaande patronen spelen hierin ook een hele belangrijke rol, waarom doe je wat je doet? Waarom kies jij wat je kiest?


Jij moet het uiteindelijk doen, maar ik loop graag met je mee! Neem contact op om een afspraak te maken of voor meer informatie.


Naast persoonlijk advies en coaching geef ik ook workshops en trainingen op basisscholen, kinderopvang en bedrijven.

 

Diensten

Voor lijf

Gratis inzichtsessie

Wil je weten wat ik voor jou kan betekenen op het gebied van voeding en leefstijl? Dat vertel ik je met alle liefde!

Plan een gratis inzichtsessie (30 min). 


Klik op de knop contact hieronder voor het maken van een telefonische afspraak.

White Objects

Workshops en trainingen

Een inspirerende workshop of training voor je medewerkers waar ze meer leren over je lijf in balans en bewuste keuzes op het gebied van voeding?

Wil je als basisschool een les vol informatie over gezonde voeding en bewuste keuzes voor klassen, ouders of docenten? Samen kunnen we de inhoud afstemmen op jouw wensen. 

Klik op de knop contact hieronder om kennis te maken!

Food Workshop

Lijf in balans

Je mentale en fysieke fitheid is van essentieel belang. Als je beter in je lijf zit, ben je tot meer in staat. Wil je graag bewustere keuzes maken op het gebied van voeding en leefstijl, maar zie je door de bomen het bos niet meer? Of je nu (jonge) ouder, hardwerkende professional of ambitieuze sporter bent, ik help je met het vinden van jouw balans!


Bij het lijf in balans pakket kun je kiezen voor een looptijd van 3 maanden of 6 maanden. Wat krijg je: Jij bepaalt jouw doel, samen maken we jouw doel helder en haalbaar. De perfect fit voor jou! Tweewekelijks een (online) afspraak waarin we jouw doelen en voortgang bespreken. Tussendoor ben ik ook beschikbaar voor vragen. Tips over voeding, beweging en leefstijl op maat. Wat krijg je niet: lijstjes met wat je wel en niet mag, strakke schema's en weekmenu's. Ik geloof er namelijk niet in dat je iets moet naleven wat een ander bedacht heeft, maar dat het vanuit jezelf moet komen. Met stappen die bij jou passen.Waarom een minimale duur van 3 maanden vraag je je misschien af? Dat is de tijd die nodig is om nieuwe gewoontes eigen te maken. Kun je net iets langer support gebruiken of vind je het gewoon prettig: verlengen is altijd mogelijk! 


Klik op de knop contact hieronder om een afspraak te plannen!

Verse groenten in de mand
 

Tel.: +31 (0) 6 42 10 56 05

©2020 door Coach voor lijf en bedrijf. Met trots gemaakt met Wix.com