Strong businessman feeling determined an

Voor bedrijf

We leven in een tijd waarin veranderingen een feit zijn. Veranderingen zijn nu zelfs in een stroomversnelling gekomen. Bedrijven worden gedwongen om anders te werken. Waar het kan werken medewerkers vanuit huis, werkzaamheden worden anders ingericht, veel wordt gedigitaliseerd. Waar niet thuis gewerkt kan worden, worden andere dingen van medewerkers gevraagd. Hoe ga je hier als bedrijf, manager en medewerker mee om? Alles is uit het bestaande patroon gerukt. Hoe mooi is het als je juist nu de kans hebt om je bedrijf duurzaam te veranderen? 

Hoe? Door alles tegen het licht te houden, door het bedrijf als geheel te zien. De holistische kijk noem ik dat, iedereen erbij betrekken. Zowel individuele medewerkers, teams als bedrijven willen vooruit. Intern "gedoe" zoals lange processen, conflicten, gebrekkige samenwerking en het ontbreken van innovatiekracht voelen als een onnodig gevecht. In de huidige tijd is gebleken dat dingen ook anders kunnen (en moeten). Reden genoeg om na te denken wat je wilt vasthouden en wat vooral niet. Veranderen doe je niet door alles op papier te zetten, maar door in de onderstroom te duiken. Wat speelt er nu echt? Waar wordt men blij van en waarvan juist niet?

Mijn aanpak bij een coachtraject is altijd horen, zien en voelen. Dat doe ik door mee te lopen, in gesprek te gaan en te luisteren. Alleen zo krijg je toegang tot de kern, de onderstroom. Een organisatiecoach traject is altijd maatwerk. Samen bepalen we de beste route voor jouw bedrijf. Onderweg stemmen we steeds af om te bepalen of we nog op de juiste weg zitten. De route kan onderweg bijgesteld worden, het gaat namelijk over gedrag (bewust en onbewust) en je weet vooraf nooit wat zich onder de waterlijn afspeelt. In elk traject worden individuele medewerkers, teams, management en het bedrijf betrokken. Dit om een duurzaam resultaat te krijgen! 

Waarom een externe coach? Zelf zit je onbewust vast in het patroon van het bedrijf, het team, jezelf, het geheel. Iemand van buitenaf kijkt met een frisse blik naar jouw bedrijf en alles wat daarbij hoort. Het vergt kennis en ervaring om dit te kunnen doen. Medewerkers voelen zich veiliger bij een onafhankelijke coach. Hierdoor merk ik dat ik veel sneller vertrouwen win en tot de kern kan komen en zie wat er speelt. 


Nieuwsgierig naar wat ik voor jou kan doen? Neem contact op voor het maken van een afspraak!

 

Coach voor bedrijf

Bedrijf in balans

Telefoon op Bureau

Gratis kennismaking

Wat kan jij voor onze organisatie betekenen? Is het wel het juiste moment om nu met een coachtraject te starten? En zo ja, hoe dan? Wil je graag eerst even sparren of verder kennismaken? Plan een gratis telefonische kennismaking in (60 min) en aan de hand van jouw hulpvraag gaan we kijken wat de juiste route is. Klik op de knop contact hieronder om een afspraak te plannen.

Gear System

Organisatiecoach traject

Het begint te piepen en kraken binnen de organisatie. Er zijn steeds meer signalen. Je voelt dat nu het moment is voor verandering,  maar het lukt niet om het 'probleem' helemaal scherp te krijgen. Er zijn misschien al verschillende pogingen tot verandering gedaan, maar het lukt niet. Waar loopt het vast? Om te kunnen veranderen moeten bestaande patronen worden doorbroken. Jij bent inmiddels zo een vanzelfsprekend onderdeel van het patroon dat je het niet meer herkent. Kies dit traject om er achter te komen en het vanaf nu anders te doen, zodat de volgende stap gezet kan worden. Laten we een afspraak maken!

Teamwerk

Teamcoach traject

Wanneer een team te maken heeft met "gedoe" heeft dit impact op de teamleden, maar ook op het bedrijf zelf. Wat speelt er in het team? Ontevreden medewerkers? Minder energie in het team? Praten over elkaar en niet met elkaar? Kies dit traject om met het team aan de slag te gaan en oude patronen te doorbreken. Neem contact op om een afspraak te maken.

 

Inschrijfformulier

Blijf op de hoogte

Bedankt voor de inzending!