top of page
Charissa_Alyssa van Heyst Fotografie_22.jpg

Voor bedrijf

We leven in een tijd waarin veranderingen de enige constante factor zijn. Dat doet wat met organisaties, teams en het individu.

"Ze doen niet wat ik zeg" of "Er zit totaal geen commitment binnen het team." Herkenbaar? Lees dan verder!

Intern "gedoe" zoals lange processen, conflicten, gebrekkige samenwerking en het ontbreken van innovatiekracht voelen als een onnodig gevecht. In de huidige tijd is gebleken dat dingen ook anders kunnen (en moeten). Reden genoeg om na te denken wat je wilt vasthouden en wat vooral niet.

Als iets anders moet binnen een organisatie gaan we eerst bedenken hoe en wat. Als dat op papier staat verwachten we dat anderen het gaan doen. Vervolgens blijkt dat er onvrede is onder medewerkers. De ene managers gaat dan nog harder duwen om het voor elkaar te krijgen, de ander gaat terug naar de tekentafel om opnieuw te bedenken wat "de rest" vervolgens weer moet gaan doen. 

​Er wordt een hele belangrijke stap vergeten: DE MENS. Daar wordt vaak compleet aan voorbij gegaan. 

Veranderen doe je niet door alles op papier te zetten, maar door in de onderstroom te duiken. Wat speelt er nu echt? Waar wordt men blij van en waarvan juist niet? Wat vertelt het gedrag van elk individu ons?​ Wat vertelt mijn eigen gedrag mij en de rest?

​Mijn aanpak bij een coachtraject is altijd horen, zien en voelen. Dat doe ik door mee te lopen, in gesprek te gaan en te luisteren. Alleen zo krijg je toegang tot de kern, de onderstroom. Een organisatiecoach traject is altijd maatwerk. Samen bepalen we de beste route voor jouw bedrijf. Onderweg stemmen we steeds af om te bepalen of we nog op de juiste weg zitten. De route kan onderweg bijgesteld worden, het gaat namelijk over gedrag (bewust en onbewust) en je weet vooraf nooit wat zich onder de waterlijn afspeelt. In elk traject worden individuele medewerkers, teams, management en het bedrijf betrokken. Zo zorgen we voor een duurzaam resultaat!

logo.png

Vrijblijvende kennismaking

Wat kan jij voor onze organisatie betekenen? Is dit wel het juiste moment om nu met een coachtraject te starten? En zo ja, hoe dan? Wil je graag eerst even sparren of verder kennismaken? Plan een vrijblijvende afspraak om kennis te maken in (60 min) en aan de hand van jouw vraag gaan we kijken wat de juiste route is. Klik op de knop contact hieronder om een afspraak te plannen.

Organisatiecoach traject

Het begint te piepen en te kraken binnen de organisatie. Er zijn steeds meer signalen. Je voelt dat nu het moment is voor verandering,  maar het lukt niet om het 'probleem' en de 'oplossing' helemaal scherp te krijgen. Er zijn misschien al verschillende pogingen tot verandering gedaan, maar het lukt niet. Waar loopt het vast? 

Jij bent inmiddels zo een vanzelfsprekend onderdeel van het patroon dat je het niet meer herkent. Om daadwerkelijk dingen anders te kunnen doen, heb je inzicht nodig. Inzicht in bestaande patronen, zodat je ze kunt doorbreken en het echt anders kunt doen. Met dit traject help ik jullie inzicht te krijgen in jullie blinde vlek. Laten we een afspraak maken!

logo.png
logo.png

Teamcoach traject

Wanneer een team te maken heeft met "gedoe" heeft dit impact op de teamleden, maar ook op het bedrijf zelf. Wat speelt er in het team? Ontevreden medewerkers? Minder energie in het team? Praten over elkaar en niet met elkaar? Kies dit traject om met het team aan de slag te gaan en oude patronen te doorbreken. Neem contact op om een afspraak te maken.

Inschrijfformulier

Blijf op de hoogte

Bedankt voor de inzending!

bottom of page