top of page
Charissa van Meurs
Coach voor lijf en bedrijf
persoonlijk coach
life coach
coach in Delft

Wie ben ik

Charissa van Meurs

Met ons hoofd zijn we vaak bezig met wat nog gaat komen of wat is geweest. Daardoor leef je nooit in het NU. Zijn we niet bezig met hoe het NU met ons is en waar we NU behoefte aan hebben, maar alleen met hoe het ons vergaan is of hoe het ons zal vergaan.


Omdat we ons niet in het NU bevinden maar ons af laten leiden door heden en verleden zijn we veel met emoties bezig die ons niks opleveren. Verwijten aan jezelf omdat je een bepaalde situatie niet goed hebt opgepakt of angst voor een situatie die nog gaat komen. Alleen maar gepieker en het brengt je geen stap verder. 

Afgelopen jaren heb ik zelf ook een flinke innerlijke reis mogen maken. Door zowel coaching als opleidingen die ik gevolgd heb. Hierdoor ben ik veel beter in staat om mijn intuïtie te volgen, in plaats van mijn hoofd. 

Gedrag van mensen boeit mij enorm. Waarom ben jij wie je bent? Waarom doen we wat we doen? Waarom loopt iemand vast op een bepaald stuk? Of waarom vervalt iemand steeds in eenzelfde patroon?

Al deze vragen zijn interessant als het om jou als individu gaat, maar veel vragen zijn ook van toepassing op organisaties. Daar werken allemaal losse individuen, die samen het hart van de organisatie vormen. Hiervoor heb je te maken met allemaal mensen die doen wat ze doen, omdat ze zijn wie ze zijn. 

Afgelopen jaren heb ik verschillende opleidingen gevolgd om te komen waar ik nu ben: organisatie coaching, organisatiepsychologie, natuurvoedingskundige, spiegelend en systemisch coachen en de cursus mediumschap. 

Naast ondernemer ben ik moeder van twee kinderen: een dochter Lenna en een zoon Mika. Samen met mijn man Daan en onze kinderen wonen we in Delft. Ik hou van sporten: buiten hardlopen, fitnessen (maar dan wel de groepslessen zoals bodymechanics, pilates en Crossboxing), een boek lezen en vind ik het heerlijk om met vrienden en familie te eten en te borrelen. 


Meer weten over mij en wat ik doe? Laten we kennismaken!

Logo Stir

StiR  geregistreerd

Ik ben als erkend organisatie coach geregistreerd bij de StiR. Een onafhankelijk keurmerk voor professionals op het gebied van coaching en begeleiding. Meer informatie kun je vinden op de website van de StiR.

bottom of page