foto Charissa.jpg

Over mij

Charissa van Meurs

Gedrag van mensen boeit mij enorm. We leven in een tijd van continu verandering. Op werk volgt de ene na de andere reorganisatie. Hoe ga je hier mee om en hoe neem je mensen hierin mee? Waarom kan iemand makkelijk meegaan in verandering en lukt dit voor een ander niet? Toen ik nog in loondienst werkte had ik veel contact met ondernemers. Ik merkte dat zij vaak niet in staat waren om medewerkers mee te nemen in veranderingen. Dat kan anders dacht ik. Ik volgde de opleidingen Organisatie Psychologie en Organisatie Coaching en ben gestart als organisatie coach. Ik heb mooie opdrachten mogen doen binnen verschillende MKB bedrijven, zorginstellingen en een grote gemeente. 

Een andere passie van mij is voeding en gezondheid. Die passie is weer aangewakkerd sinds ik moeder ben geworden, nou ja eigenlijk al bij de zwangerschap om eerlijk te zijn. Ik wilde goed zorgen voor dat kleine wezentje in mijn buik en dat kon alleen door goed voor mezelf te zorgen. Dat is nu nog steeds zo: ik wil goed voor mezelf zorgen om een goede partner, moeder en ondernemer te zijn. Zo heb ik voldoende energie om te kunnen doen wat ik wil op een dag. Goed voor mezelf zorgen zit niet alleen in voeding, maar ook in bewegen en me-time. In je hele leefritme eigenlijk. Ik vind het belangrijk om mijn kinderen een gezonde basis mee geven. Ik neem ze mee als ik boodschappen ga doen bij de boer en ze vinden het leuk om te helpen met koken. Omdat je je in een ware jungle begeeft als je informatie over voeding en een gezonde leefstijl gaat opzoeken, wilde ik meer kennis hebben. Dit bracht me bij de opleiding natuurvoedingsadviseur. Hier heb ik enorm veel geleerd over volwaardige voeding en leefstijl. Holisme staat in deze opleiding centraal en dat sluit mooi aan bij mijn manier van denken en doen. Met al mijn kennis en ervaring help ik mensen op weg naar meer balans in hun leven. 

Nu mag ik mijn passies samen brengen in mijn bedrijf: Coach voor lijf en bedrijf. 

Naast ondernemer ben ik moeder van twee kinderen: een dochter Lenna en een zoon Mika. Samen met mijn man Daan en onze kinderen wonen we in Delft. Ik hou van sporten: buiten hardlopen, fitnessen (maar dan wel de groepslessen zoals HITT en Bodyattack), een boek lezen en vind ik het heerlijk om met vrienden en familie te eten en te borrelen. 

Meer weten over mij en wat ik doe, neem contact op en dan plannen we een (telefonische) afspraak!

 
 
STIR logo.JPG

StiR  geregistreerd

Ik ben als erkend organisatie coach geregistreerd bij de StiR. Een onafhankelijk keurmerk voor professionals op het gebied van coaching en begeleiding. Meer informatie kun je vinden op de website van de StiR.