top of page

Veelgestelde vragen

Wat doet een life coach of persoonlijke coach?

Als life coach of persoonlijk coach begeleid ik jou 1-op-1. Door jou persoonlijke belemmeringen en beperkende patronen van bewust naar onbewust te brengen. Hiervoor gebruik ik verschillende manieren om bij jou tot de kern te komen. 

Het doel van de coaching is om jou bewuster in het leven te laten staan, meer balans, geluk en vrijheid te creëren. 

Hoe lang duurt een coaching sessie?

De eerste kennismakingsessie is altijd gratis en duurt 45 minuten. Voor de vervolgsessie plan ik 75 minuten. De kosten hiervoor zijn EUR 85,-. Hoeveel sessies er nodig zijn is afhankelijk van jouw behoefte en jouw proces.

Wat zijn de annuleringsvoorwaarden?

Een afspraak kan uiterlijk 24 uur van tevoren geannuleerd worden. Hierna wordt de sessie volledig in rekening gebracht. Dit is omdat ik speciaal voor jou ruimte in mijn agenda reserveer, maar deze niet meer op zo een korte termijn kan invullen.

Wat is organisatiecoaching?

Als organisatiecoach kijk in naar de organisatie als geheel. Welke patronen hebben de organisatie in zijn greep? Is het beleid in lijn met het handelen? Wordt er hetzelfde gezegd als gedaan? Mogen mensen zichzelf ZIJN? 

Het doel van een organisatiecoach traject is om de flow weer in het bedrijf te brengen, dat het weer stroomt.

Wat is teamcoaching?

Als teamcoach ga je met het gehele team aan de slag. Wat speelt er? Wat is de behoefte van het team? Wat is de behoefte van elk individu? De mensen zijn het kloppende hart van jouw organisatie. Als zij zichzelf kunnen zijn, zul je dat merken in de hele organisatie.

Waarom een externe coach inzetten?

Je bent je vaak niet bewust van je eigen patronen. Het zijn blinde vlekken, doordat je er midden in zit. Dit geldt zowel voor het individu als voor organisaties. Als je er midden in zit, zie je het niet meer. Als externe coach ben je geen onderdeel van het geheel en kun je heel goed de patronen en blinde vlekken zien.

bottom of page