top of page

Maar stel nou dat jij de controle krijgt over die kritische stem en deze kunt ombuigen naar positieve gedachten? Wat zou dat met jou doen? Als het grootste gedeelte van jouw gedachten positief zijn? Als jij hier klaar voor bent, schrijf je dan nu in voor mijn online cursus je innerlijke criticus de baas. Het is een 6 weeks programma, met elke week een inspirerende video en een werkboek met opdrachten. De tijds investering is slechts 10 – 15 minuten per dag, maar de impact op jouw leven is veel groter. Voor een eenmalige investering van EUR 88,- heb jij onbeperkt toegang tot dit programma. Schrijf je nu in en krijg direct toegang.

 online programma - 6 weeks online programma. Coach voor lijf en bedrijf.

Je innerlijke criticus de baas

6-weeks online programma

Stel je voor…

Dat we onszelf elke dag vertellen dat het toch niet zal lukken, dat je het niet waard bent, dat anderen het raar vinden wat je doet. Wat doet dat met je zelfbeeld? Sta je daarmee zelfverzekerd in het leven? Of creëer je angst en ben je bang om te falen?

En toch is dit wat veel van ons doen, elke dag weer. Keer op keer herhalen.Je kunt wel raden wat dat met ons zelfbeeld doet.....60-75% van onze gedachten zijn negatief. Die gedachten staan onbewust op de automatische repeat. 

bottom of page